Uw mediator

Duker Support houdt zich professioneel en beroepsmatig bezig met mediation en coaching. Door onze ervaring en deskundigheid zijn we een begrip geworden voor mediation.
Mijn naam is Luuk Duker, professioneel mediator. Ik heb gewerkt bij zowel de overheid als in het particuliere bedrijfsleven, waar ik 18 jaar ruime ervaring heb opgedaan als leidinggevende stafmedewerker op Headoffice-niveau van beursgenoteerde ondernemingen (Den Haag, Groningen en Hoofddorp).

In mijn loopbaan heb ik veel kennis verkregen over het reilen en zeilen van grote organisaties, zowel wat betreft overheid als private organisaties.
Ook ben ik altijd actief geweest op het gebied van conflictmanagement, zowel op zakelijk gebied als op het HR-werkveld (conflicten tussen werkgever en  werknemer).
Op dit moment voer ik een praktijk voor mediation en coaching in het Friese Elsloo  aan de rand van het Drents-Friese Wold.

In 2011 is tot de praktijk voor mediation toegetreden drs. A.J.A. Duker (Aimée).  Aimee is afgestudeerd als psycholoog en is volledig als zodanig werkzaam.
Het bleek dat clienten van de mediationpraktijk soms de behoefte hadden met iemand in gesprek te gaan, maar dan wel met iemand die een professionele opleiding heeft gehad. Ook ouders van kinderen gaven aan dat ze het prettig vinden als een derde eens met hun kind of kinderen kan praten.

 

Luuk Duker FB                         drs. Aimée Duker

Klik hier om terug te gaan naar de beginpagina.