Mediator Wolvega

Als mediator voor de Stellingwerven ben ik al jaren actief in de regio Wolvega, waaronder Oldeholtpade, Oldeberkoop, Vinkega, etc.

Ik kan u helpen met uw scheiding of conflict.

We gaan uit elkaar, wat nu? 
Een veel gestelde vraag. Het antwoord op uw vraag is misschien wel dat mediation voor u geschikt is.
Met hulp van de mediator er samen uit komen, zonder gedoe of ruzie.

Wij  hebben al vele mensen in Wolvega en omgeving kunnen helpen. We zijn al 10 jaar werkzaam als professioneel mediator. Zodoende helpen we u soepel door de scheiding heen.
Als mediator voor de regio Wolvega helpt ik u met de hele scheiding. een bezoek aan de advocaat en rechtbank is niet nodig. We regelen alles alles zodat u allebei weet waar u aan toe bent en er ook geen conflicten in de toekomst ontstaan. Kortom wij regelen het geheel en goed!

 

Hoe zit het met de kinderen bij de scheiding?
Het belangrijkste bij de scheiding zijn wellicht de kinderen. Uw Mediator  heeft een professionele opleiding genoten voor Familie-mediator. Wij helpen de ouders bij het maken van afspraken over de kinderen. Of het nu gaat om een ouderschapsplan, een omgangsregeling of alimentatie. Samen de juiste beslissingen maken voor de toekomst.

 

En de financiën bij Scheiding?
De Mediator  is financieel deskundig. Daarom kan hij u informeren over belastingen en andere financiële Zaken. Dit geldt ook voor het eigen huis en de hypotheek. De Mediator voor Wolvega weet precies welke stappen u allemaal moet of kunt zetten

 

De praktijk

We houden kantoor in Elsloo, tussen en goed bereikbaar vanuit Wolvega en Oosterwolde. Onze praktijk garandeert een grote privacy. En wilt u liever dat we naar u toekomen in Wolvega, dan doen we dat gewoon.