Mediator-Oosterwolde

Mediator Oosterwolde
We zijn een ervaren mediator in Oosterwolde-Elsloo en hebben al vele mensen als mediator in Oosterwolde naar tevredenheid mogen helpen. Woont u in Oosterwolde of in de buurt daarvan, dan kunnen wij u als mediator in Oosterwolde helpen.
Zit u in een conflict verwikkeld en wilt u daar samen uitkomen zonder lange juridische procedures en zonder hoge juridische kosten voor een advocaat of andere juridische adviseur? Dan is het inschakelen van een mediator in Oosterwolde iets voor u.

Wat is mediation?
Een mediator helpt u bij uw scheiding of conflict, hij helpt u efficiënt door de echtscheiding heen te komen en houdt zich tevens bezig met conflictbemiddeling. De mediator in Oosterwolde is een onafhankelijke bemiddelaar (mediator) en gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing. Het doel van een mediator in Oosterwolde is het vinden van een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

*Wanneer een mediator in Oosterwolde inschakelen?
*We kunnen u helpen bij uw echtscheiding.
*Ook helpen we bij conflicten na een scheiding.
*We berekenen uw alimentatie (ook achteraf als daar behoefte aan is).
*Bij een arbeidsconflict of exit-mediation kunnen we u goed en deskundig van dienst zijn.

Waarom wij als mediator in Oosterwolde?
Het belangrijkste bij mediation is dat u een goed gevoel heeft bij uw mediator, onze kernwoorden/-eigenschappen zijn:
-Integriteit
-Efficiënt
-Professioneel
-Betaalbaar
-Financieel deskundig

Ja, ik zoek een mediator in Oosterwolde! Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. U vindt ons in Elsloo op een steenworp van Oosterwolde.