Echtscheiding

Scheiden is een intensief gebeuren. Een effectief middel daarbij is Mediation. Scheiden in Friesland of Drenthe?  Uw mediator verzorgt de volledige echtscheiding. We helpen u door het hele proces heen. Vanaf het moment dat u en uw partner hebben besloten om te willen echtscheiden, helpen wij als uw mediator actief.

Eigenlijk regelen we alles

We informeren u hoe het gehele proces van scheiden verloopt en begeleiden u tot het moment dat de rechter het huwelijk formeel ontbindt en de echtscheiding een feit is. Geen bezoek aan een advocaat en geen zitting op de rechtbank.
Scheiden is niet makkelijk, maar we helpen u daadwerkelijk. Eigenlijk regelen we alles.

Als scheidingsbemiddelaar en mediator nemen we u feitelijk  u al het werk uit handen, wij maken voor u een echtscheidingsconvenant ook wel gewoon Convenant genoemd. In dit convenant wordt natuurlijk alles geregeld, van het verdelen van de boedel tot hoe wordt omgegaan met pensioenrechten, het eigen huis, de hypotheek, partneralimentatie en noem maar op. We zijn mediator, maar we zijn ook financieel deskundig. En bij scheiden is geld en alles wat daarmee samenhangt toch een factor van groot belang.

En als er kinderen zijn maken we natuurlijk ook het Ouderschapsplan. Hierin wordt op alles aspecten ingegaan, zoals kinderalimentatie, omgangsregeling, vakanties, opa en oma, etc. We zijn  ervaren en kennen het klappen van de zweep!

Meer informatie?

Meer informatie over echtscheiding, scheiden en mediation vindt u op de andere pagina’s van deze website.

We werken professioneel, deskundig en efficiënt en zijn daardoor zeer betaalbaar.
Dus voor een deskundige mediation in Drenthe of Friesland zijn we u graag van
dienst.
En woont u buiten Drenthe of Friesland en u gaat scheiden, dan helpen we natuurlijk ook graag. We helpen u met alles en zijn nog betaalbaar bovendien.

Vragen of is het allemaal niet duidelijk, neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om terug te gaan naar de beginpagina.